ΕΛΛΑΔΑ

«Έσβησε» στα 23 πρώην αθλητής του Ερμή Λαγκαδά

Ο αποχαιρετισμός του Σάββα Ηλιάδη στο Facebook
«Έσβησε» στα 23 πρώην αθλητής του Ερμή Λαγκαδά

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία του Λαγκαδά και όχι μόνο στο άκουσμα της είδησης ότι ο Γιώργος Βράγγας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε παίκτης του τοπικού Ερμή, όταν διαγνώστηκε με μια σοβαρή ασθένεια που τον υποχρέωσε να αποσυρθεί και εν συνεχεία να αναλάβει θέση στο τεχνικό τιμ.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η οικογένεια του ΕΡΜΗ, από σήμερα είναι φτωχότερη.

Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ, αποχαιρετάει για τη «γειτονιά των αγγέλων» τον αθλητή του Γιώργο Βράγγα, που έχασε τη μεγάλη μάχη για την ζωή, σε ηλικία 23 ετών.

Εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του και οι συμπαίκτες του, προπονητές του, φίλαθλοί μας & το ΔΣ του σωματείου μας, δηλώνουν, ότι δεν θα τον ξεχάσουν ΠΟΤΕ!

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στην εκκλησία του Αρχάγγελου-Μιχαήλ στα Δημοτικά κοιμητήρια Ευόσμου στις 16.30 αύριο, ημέρα Σάββατο».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΣΑΚ: “Βαρύ είναι το πένθος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, καθώς πριν από λίγες ώρες “έφυγε” απο τη ζωή ο Γιώργος Βράγγας.

Ο Γιώργος αντιμετώπιζε εδώ και πέντε χρόνια ένα πολυ σοβαρό πρόβλημα υγείας και τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί. Ήμασταν σε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο του Ερμή Λαγκάδα, ο οποίος και μας ενημέρωσε για την “απώλεια” του Γιώργου.

Στον Σύνδεσμο είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, καθώς σταθήκαμε απο την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Γιώργου και ήμασταν συμπαίκτες στον μεγάλο του αγώνα.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Ιδού η ανάρτηση του φίλου του Σάββα Ηλιάδη:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210038522192825&set=a.1775558161961.76117.1629566738&type=3&theater

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έσβησε» στα 23 πρώην αθλητής του Ερμή Λαγκαδά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.