ΕΛΛΑΔΑ

Κολοσσός Ρόδου- Λαύριο 80-72

Με το “δεξί” ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους οι Ροδίτες, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός Ρόδου εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και εξασφάλισε το “εισιτήριο” του για τη δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου. Το Λαύριο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν κοντά στο σκορ, αλλά...
Κολοσσός Ρόδου- Λαύριο 80-72

Με το “δεξί” ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους οι Ροδίτες, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός Ρόδου εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και εξασφάλισε το “εισιτήριο” του για τη δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου.

Το Λαύριο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν κοντά στο σκορ, αλλά οι Ροδίτες ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, με τον Δημήτρη Μαυροειδή (15π., 8ριμπ.) και τον Κουίνσι Ντιγκς (16π., 7ριμπ.) να είναι οι κορυφαίοι παίκτες της ομάδας του Νίκου Βετούλα.

Πλέον ο Κολοσσός μένει να μάθει τον αντίπαλο του, που θα προκύψει από το ζευγάρι Ολυμπιακός- Χολαργός (4/10).

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 35-32, 57-54, 80-72.

Κολοσσός Ρόδου (Βετούλας): Μπρόουνινγ 13(1 τρ, 7 ριμπ), Ντούρεν 6, Κέμπτον, Άσκα 13(1 τρ, 8 ριμπ), Δημάκος 10(2), Γεωργαλλής, Ντιγκς 16(1 τρ, 7 ριμπ), Γεωργάκης 1, Μαυροειδής 15(8 ριμπ), Παπαδάκης 6(2).

Λαύριο (Σερέλης): Μαστρογιαννόπουλος 2, Μέλσον 23(2), Λούντζης 9(1), Μιλόσεβιτς 2(6 ριμπ), Κουζέλογλου 7(1), Νίξον 14(2), Περράκης, Κακλαμανάκης 8, Χαραλαμπόπουλος 3(1/7 σουτ), Οντιάσε 4.

Κύπελλο μπάσκετ: Το πρόγραμμα του τριημέρου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κολοσσός Ρόδου- Λαύριο 80-72», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ