ΕΛΛΑΔΑ

Πασχαλινό καμπ από τον Θ. Παπαχατζή

Και τις ημέρες του Πάσχα έχει… μπάσκετ! Στο κλειστό γήπεδο του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου από τις 11 έως τις 13 Απριλίου (ώρες 10:00 έως 13:00) ο κόουτς Θανάσης Παπαχατζής και οι συνεργάτες του Ιωάννης Παπαβασιλείου και Παναγιώτης Πασχάλης διοργανώνουν 3ήμερο καμπ μπάσκετ. Στις τρίωρες προπονήσεις μπορούν να πάρουν μέρος Αγόρια και Κορίτσια 6-18 ετών που...
Πασχαλινό καμπ από τον Θ. Παπαχατζή

Και τις ημέρες του Πάσχα έχει… μπάσκετ! Στο κλειστό γήπεδο του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου από τις 11 έως τις 13 Απριλίου (ώρες 10:00 έως 13:00) ο κόουτς Θανάσης Παπαχατζής και οι συνεργάτες του Ιωάννης Παπαβασιλείου και Παναγιώτης Πασχάλης διοργανώνουν 3ήμερο καμπ μπάσκετ.

Στις τρίωρες προπονήσεις μπορούν να πάρουν μέρος Αγόρια και Κορίτσια 6-18 ετών που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση, μέσω των οδηγιών του coach Θανάση Παπαχατζή και του προπονητικού team που τον πλαισιώνει.

Το καμπ πραγματοποιείται με την αιγίδα του Γ.Σ. Κορωπίου και θα υπάρχει ειδική έκπτωση για τα μέλη του Γ.Σ. Κορωπίου και τους συγγενείς τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασχαλινό καμπ από τον Θ. Παπαχατζή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.