ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΕΣΑΚΕ ενέκρινε τις τροποποιήσεις στο καταστατικό του

Ο ΕΣΑΚΕ, στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτερά (3/12) προχώρησε σε τροποποιήσεις του καταστατικού του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Η Γενική Συνέλευση στην σημερινή (3/12) συνεδρίαση της προχώρησε σε τροποποιήσεις του καταστατικού του ΕΣΑΚΕ για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια και με σκοπό την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του Συνδέσμου και των...
Ο ΕΣΑΚΕ ενέκρινε τις τροποποιήσεις στο καταστατικό του

Ο ΕΣΑΚΕ, στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτερά (3/12) προχώρησε σε τροποποιήσεις του καταστατικού του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η Γενική Συνέλευση στην σημερινή (3/12) συνεδρίαση της προχώρησε σε τροποποιήσεις του καταστατικού του ΕΣΑΚΕ για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια και με σκοπό την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του Συνδέσμου και των οργάνων του.

Οι τροποποιήσεις στην μεγάλη πλειοψηφία τους εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, καθώς από τον περασμένο Μάϊο υπήρξε συνεχής διαβούλευση των νομικών επιτελείων των ΚΑΕ με το προεδρείο και την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ για την συνδιαμόρφωση των εισηγήσεων προς το σώμα της Γενικής Συνέλευσης».

O Κλιμένκο πήγε να… κατεδαφίσει τη μπασκέτα! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΕΣΑΚΕ ενέκρινε τις τροποποιήσεις στο καταστατικό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.