ΕΛΛΑΔΑ

Κατεβαίνει στις εκλογές του ΣΕΔΚΑ ο Σχινάς

Την ψήφο των διαιτητών θα διεκδικήσει η παράταξη του Χρυσόστομου Σχινά, όπως γνωστοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου (09/06). Η ανακοίνωση: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον μεγαλύτερο σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης της χώρας και με πραγματική αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά από κοινού την ψήφο των συναδέλφων μας διαιτητών στις...
Κατεβαίνει στις εκλογές του ΣΕΔΚΑ ο Σχινάς

Την ψήφο των διαιτητών θα διεκδικήσει η παράταξη του Χρυσόστομου Σχινά, όπως γνωστοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου (09/06).

Η ανακοίνωση:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον μεγαλύτερο σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης της χώρας και με πραγματική αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά από κοινού την ψήφο των συναδέλφων μας διαιτητών στις επερχόμενες εκλογές.

Για να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τους διαιτητές με διαφάνεια, σοβαρότητα και επαγγελματική κατοχύρωση.

Η σιωπηρή πλειοψηφία των διαιτητών της Αθήνας απορρίπτει τις μάχες του παρελθόντος και προσδοκά αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της χώρας χρειάζεται όραμα, ανανέωση και επανεκκίνηση.

Ξεκινάμε!

Με τιμή,

Σχινάς Χρυσόστομος

Ζακεστίδης Κωνσταντίνος

Μαραμής Ιωάννης

Μηλαπίδης Νικόλαος

Μπίκας Βασίλειος

Στρέμπας Κωνσταντίνος

Φραγκούλη Όλγα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατεβαίνει στις εκλογές του ΣΕΔΚΑ ο Σχινάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.