ΕΛΛΑΔΑ

Η Super League για τον Κώστα Πολίτη

Τα συλλυπητήριά της έστειλε η Super League προς τους οικείους του Κώστα Πολίτη που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/06). «H Super League εκφράζει την θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Πολίτη, ο οποίος αφήνει ανεξίτηλη τη μεγάλη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό», ήταν το...
Η Super League για τον Κώστα Πολίτη

Τα συλλυπητήριά της έστειλε η Super League προς τους οικείους του Κώστα Πολίτη που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/06).

«H Super League εκφράζει την θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Πολίτη, ο οποίος αφήνει ανεξίτηλη τη μεγάλη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό», ήταν το μήνυμα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Super League για τον Κώστα Πολίτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.