ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κουφός : «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και φοράω την φανέλα της Εθνικής»

Για την Εθνική, την καταγωγή του και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε ο σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς
Κουφός : «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και φοράω την φανέλα της Εθνικής»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIBA, παραχώρησε ο Κώστας Κουφός, ο οποίος αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδος και την προσπάθεια που έκανε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ο σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, αποκάλυψε πως είναι περήφανος που κατάγεται από την Ελλάδα και ότι είναι ευλογημένος που φοράει την φανέλα της Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για την Εθνική ομάδα :

«Έχουμε μία καλή ομάδα και όταν ενώσουν όλα τα κομμάτια, το πάζλ θα ολοκληρωθεί και πιστεύω πως θα είμαστε αρκετά καλοί».

Για την καταγωγή του :

«Είμαι Ελληνοαμερικανός, είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Γεννήθηκα στις ΗΠΑ, αλλά το να φοράω την φανέλα την Εθνικής, είναι σίγουρα ευλογία. Είναι θέμα περηφάνιας».

Για τον τραυματισμό που του κόστισε την συμμετοχή του στο περσινό Ευρωμπάσκετ :

«Είμαι 100% υγιής πλέον. Ήταν από τα πράγματα που χρειάζονται χρόνο για να γίνεις καλά. Έπαιξα την περασμένη σεζόν ενώ είχα το θέμα και έπρεπε να το φροντίσω».

Για τα προκριματικά που αγωνίστηκε η Εθνική για το Παγκόσμιο :

«Έπαιξαν πολύ σκληρά. Πρέπει πραγματικά να δώσω τα συγχαρητήρια μου, στους παίκτες που επιλέχτηκαν. Έπαιξαν με την καρδιά τους και είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έκαναν».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουφός : «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και φοράω την φανέλα της Εθνικής»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.