ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Χάνει το υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 ο Κωστόπουλος

Μεγάλη απώλεια για την Εθνική παίδων, καθώς θα συνεχίσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 του Νόβι Σαντ χωρίς τον αρχηγό της Αναστάση Κωστόπουλο. Τα νέα δεν ήταν καλά και μετά τον νέο κύκλο εξετάσεων που του έγιναν στο νοσοκομείο της πόλης για τον Αναστάση Κωστόπουλο, καθώς αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ο αρχηγός της εθνικής ομάδας U16...
Χάνει το υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 ο Κωστόπουλος

Μεγάλη απώλεια για την Εθνική παίδων, καθώς θα συνεχίσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 του Νόβι Σαντ χωρίς τον αρχηγό της Αναστάση Κωστόπουλο.

Τα νέα δεν ήταν καλά και μετά τον νέο κύκλο εξετάσεων που του έγιναν στο νοσοκομείο της πόλης για τον Αναστάση Κωστόπουλο, καθώς αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ο αρχηγός της εθνικής ομάδας U16 να μείνει εκτός για τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάνει το υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 ο Κωστόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.