ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Επιστρέφει στον Βόλο το Eurobasket U-18!

Στον Βόλο επιστρέφει το Eurobasket U-18! Θα διεξαχθεί στην πόλη της Μαγνησίας το 2019, τέσσερα χρόνια μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της διοργάνωσης από τη «γαλανόλευκη». Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης «Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση και το αύριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το κεντρικό γραφείο της FIBA συνεδρίασε στην Ισλανδία και...
Επιστρέφει στον Βόλο το Eurobasket U-18!

Στον Βόλο επιστρέφει το Eurobasket U-18! Θα διεξαχθεί στην πόλη της Μαγνησίας το 2019, τέσσερα χρόνια μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της διοργάνωσης από τη «γαλανόλευκη».

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

«Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση και το αύριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το κεντρικό γραφείο της FIBA συνεδρίασε στην Ισλανδία και αποφάσισε να αναθέσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 του 2019 στον Βόλο. Μια πόλη η οποία θα φιλοξενήσει την διοργάνωση για δεύτερη φορά.

Η πρώτη ήταν το 2015, όταν η Ελλάδα είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 θα διοργανωθεί στο Τελ Αβίβ, το αντίστοιχο της Β’ Κατηγορίας στο Ράντομ της Πολωνίας (αν η Πολωνία έχει κατακτήσει την άνοδό της στην Α’, η διοργάνωση θα δοθεί στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστρέφει στον Βόλο το Eurobasket U-18!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.