ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ελλάδα – Σερβία: Εντυπωσιακή η Εθνική, ακόμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο!

Η Κίνα πλέον είναι ακόμα πιο κοντά για την Ελλάδα! Η Εθνική ήταν εντυπωσιακή στο Ηράκλειο και επικράτησε με 70-63 της Σερβίας μπαίνοντας νικηφόρα και στον εύτερο προκριματικό γύρο του Μουντομπάσκετ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Με το δίδυμο Καλάθη, Μπουρούση (άγγιξε το triple- double) σε εξαιρετική βραδιά η ελληνική ομάδα παρέμεινε αήττητη επικρατώντας του...
Ελλάδα – Σερβία: Εντυπωσιακή η Εθνική, ακόμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο!

Η Κίνα πλέον είναι ακόμα πιο κοντά για την Ελλάδα!

Η Εθνική ήταν εντυπωσιακή στο Ηράκλειο και επικράτησε με 70-63 της Σερβίας μπαίνοντας νικηφόρα και στον εύτερο προκριματικό γύρο του Μουντομπάσκετ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με το δίδυμο Καλάθη, Μπουρούση (άγγιξε το triple- double) σε εξαιρετική βραδιά η ελληνική ομάδα παρέμεινε αήττητη επικρατώντας του μεγάλου φαβορί του ομίλου και ουσιαστικά χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκόσμιο Κυπέλλου του 2019.

Η ελληνική ομάδα, στην πρώτη της παρουσία σε αυτά τα προκριματικά, ουσιαστικά πλήρης, κατάφερε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη και να φτάσει στη νίκη.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος «σημάδεψε» τους ψηλούς της ελληνικής ομάδας με τους Μπουρούση και Πρίντεζη να αποτελούν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο δίδυμο, ενώ ο Νικ Καλάθης στην περιφέρεια ήταν ο εγκέφαλος της ομάδας.

Το… εντυπωσιακό ήταν το περιφερειακό παιχνίδι της Εθνικής. Οι αντίπαλοι άφησαν το σουτ στους Έλληνες διεθνείς κι εκείνοι σουτάροντας με 42% έξω από τα 6,75μ. του τιμώρησαν.

Μετά από το πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, η Ελλάδα στην τρίτη περίοδο κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά ακόμα και στο +11 (45-34 στο 24′). Ωστόσο οι Σέρβοι βρίσκοντας λύσεις στην επίθεσή τους ροκάνισαν τη διαφορά και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (57-57) στο 34′. Αρχικά δύο καλάθια του Πρίντεζη και στη συνέχεια ένα επιμέρους σκορ 10-2 έφεραν την Ελλάδα και πάλι στο +8 (67-59) βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη με 70-63.

Επόμενο παιχνίδι για την ελληνική ομάδα είναι την ερχόμενη Κυριακή (16/9, 18:00) στη Γεωργία.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 35-32, 51-47, 70-63

ΕΛΛΑΔΑ (Σκουρτόπουλος): Μπουρούσης 9 (1 τρ., 10 ριμπ., 8 ασ.), Καλάθης 15 (3), Παπανικολάου 8 (1), Σλούκας 11 (3), Αντετοκούνμπο 4, Ντόρσεϊ, Μάντζαρης, Μήτρογλου, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου 6 (2), Βασιλόπουλος 2.

ΣΕΡΒΙΑ (Τζόρτζεβιτς): Μπιέλιτσα 9 (1 τρ., 12 ριμπ.), Μπογκντάνοβιτς 19 (3), Γιόβιτς 11 (1), Μιλουτίνοβ 7, Νέντοβιτς 7 (1), Κάλινιτς 1, Λούτσιτς, Μίτσιτς 3 (1), Μιλοσάβλιεβιτς, Ραντούλιτσα 2, Σιμόνοβιτς 2

Η εντυπωσιακή πάσα του Καλάθη στον Μπουρούση (vid)

Οι τρίποντες «βόμβες» του Σλούκα

Κέρδισε η Βουλγαρία τη Γαλλία, θετική εμφάνιση από Βεζένκοφ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελλάδα – Σερβία: Εντυπωσιακή η Εθνική, ακόμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.