ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)

Η Τρίτη (18/9) ήταν μία τρελή ημέρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ακούστηκαν ατάκες για… αρκούδες, εμφατικές διαψεύσεις και μπόλικη… μουρμούρα. Ο Giannis θέλησε, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram να στείλει το δικό του μήνυμα , έπειτα από όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Γιώργος Πάνου, εις βάρος της ΕΟΚ, αλλά και την απάντηση του προέδρου...
Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)

Η Τρίτη (18/9) ήταν μία τρελή ημέρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ακούστηκαν ατάκες για… αρκούδες, εμφατικές διαψεύσεις και μπόλικη… μουρμούρα.

Ο Giannis θέλησε, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram να στείλει το δικό του μήνυμα , έπειτα από όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Γιώργος Πάνου, εις βάρος της ΕΟΚ, αλλά και την απάντηση του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καταπληκτική τους εικόνα στα παιχνίδια! To Be continued», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο, έχοντας μία φωτογραφία της Εθνικής ομάδας πριν το τζάμπολ του αγώνα με τη Γεωργία. Ένα μήνυμα με… χρονοκαθυστέρηση, αφού η Εθνική πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο το βράδυ της Κυριακής (16/9), αλλά και με ιδιαίτερο νόημα στον… επίλογο του: Συνεχίζεται!

https://www.instagram.com/p/Bn41KiXld9M/?utm_source=ig_web_copy_link

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πώς θα έρθει ΕΤΣΙ στο Παγκόσμιο;

Βασιλακόπουλος στο Sportime.gr: «Είναι όλα ψέματα»!

“Ο Βασιλακόπουλος παρομοίασε τον Γιάννη και τον Θανάση ως αρκούδες με χαλινάρι”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.