ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Βολές Μάλτση κατά των διαιτητών

Η 39χρονη δήλωσε ότι η Ελλάδα έπρεπε να παίξει κόντρα σε επτά
Βολές Μάλτση κατά των διαιτητών

Μπορεί να το πάλεψε πολύ αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Γαλλία η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών το βράδυ της Κυριακής (23/9). Σύμφωνα με την Εβίνα Μάλτση στο τελικό αποτέλεσμα ρόλο έπαιξε και η διαιτησία.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα ήταν ένα όνειρο ζωής να κερδίσω τη Γαλλία. Κάθε φορά φτάνουμε στην πηγή. Δεν συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία, αλλά ήμασταν 5 και ήταν 7. Και πάλι αποβλήθηκε η Στέλλα (Καλτσίδου). Βρήκαμε την ταυτότητά μας που την είχαμε χάσει χθες. Από εκεί και πέρα με 3 λάθη στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι. Δεν θα πετύχαιναν 75 πόντους θα τους είχαμε κρατήσει χαμηλά.

Κρατάμε ότι βρήκαμε τους εαυτούς μας, δώσαμε τις μάχες και αυτό θα μας βοηθήσει να πάμε στο παιχνίδι με την Κορέα και να παλέψουμε για την πρόκριση. Εμείς αυτό που φροντίσαμε να κάνουμε ήταν να τονώσουμε την ψυχολογία μας και να παίζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δείξουμε ψυχή και πάθος και ότι είμαστε μαχητές. Αυτή είναι η Εθνική ομάδα.

Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Αισθανθήκαμε «ντροπή» για την εικόνα μας και θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε Έλληνες. Τώρα θα τα δώσουμε όλα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η ομάδα μου δίνει αυτοπεποίθηση».

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ήττα στο τέλος από τη Γαλλία η Εθνική γυναικών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βολές Μάλτση κατά των διαιτητών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.