ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πρόκριση για την Εθνική Γυναικών

Τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά επιβλήθηκαν με 58-48 της Νότιας Κορέας
Πρόκριση για την Εθνική Γυναικών

Μετά την νίκη της με 58-48 επί της Κορέας, η Εθνική Γυναικών πέτυχε τον άμεσο στόχο της και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Τενερίφη.

Κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής ομάδας θα είναι η αντίστοιχη της Νιγηρίας που με νίκη επί της Αργεντινής (από τις πλέον αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης) θα καταλάβει την δεύτερη θέση στον Β’ Ομιλο.

Ο νικητής του νοκ άουτ αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη (26/9) θα προκριθεί στην οχτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι ασφαλώς θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της Εθνικής ομάδας.

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά μετά από ένα «μουδιασμένο» πρώτο μέρος (η Κορέα προηγήθηκε 28-25) ήταν εξαιρετική στην επανάληψη και «καθάρισε» τον αγώνα στην 3η περίοδο με επιμέρους σκορ 20-7. Εν συνεχεία ο αγώνας πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα και η Εθνική ομάδα πέρασε στις 12 καλύτερες του κόσμου.

Ο τραυματισμός της Εβίνας Μάλτση (είχε μυϊκό σπασμό στην μέση) απασχόλησε τους ανθρώπους της Εθνικής αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι παρούσα στον νοκ άουτ αγώνα που θα κρίνει την είσοδο στην οχτάδα.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 28-25, 35-45, 48-58

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόκριση για την Εθνική Γυναικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.