ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Ελλάδας: Στο Ηράκλειο ο αγώνα κόντρα στη Γεωργία

Ανακοινώθηκε η έδρα της Εθνικής Ελλάδας για έκτο και τελευταίο «παράθυρο» στο δρόμο για την Κίνα
Εθνική Ελλάδας: Στο Ηράκλειο ο αγώνα κόντρα στη Γεωργία

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής Ελλάδας, για τα «παράθυρα» της FIBA κόντρα στη Γεωργία.

Όπως έγινε γνωστό από την ομοσπονδία, τα «Δύο Αοράκια» θα φιλοξενήσουν την προσπάθεια της «επίσημης αγαπημένης», να ταξιδέψει αήττητη στα γήπεδα της Κίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε (3/12, 21.15, ΕΡΤ) την Σερβία στο Βελιγράδι με το πέμπτο παράθυρο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 να κλείνει.

Το επόμενο ραντεβού για την Εθνική Ελλάδας είναι στο έκτο και τελευταίο «παράθυρο» στο δρόμο για την Κίνα, όπου η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Γεωργία εντός (21/2) και την Γερμανία εκτός (24/2).

Ο αγώνας Ελλάδας-Γεωργία θα διεξαχθεί στο ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια. Υπενθυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019».

Εθνική: Διάστρεμμα ο Γιαννόπουλος

Ελλάδα-Γερμανία 92-84: Πρώτη και καλύτερη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Στο Ηράκλειο ο αγώνα κόντρα στη Γεωργία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.