ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν κλείσει θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, ο οποίο θα διεξαχθεί το 2019 στην Κίνας, 32 ομάδες θα συναγωνιστούν για την κατάκτηση του τροπαίου. Σχεδόν εννιά μήνες πριν από το πρώτο τζάμπολ, 17 Εθνικές ομάδες έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην ασιατική Ήπειρο. Από τις 12 θέσεις στην Ευρωπαϊκή ζώνη έχουν καλυφθεί οι 7, από τις Ελλάδα, Τσεχία,...
Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν κλείσει θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, ο οποίο θα διεξαχθεί το 2019 στην Κίνας, 32 ομάδες θα συναγωνιστούν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Σχεδόν εννιά μήνες πριν από το πρώτο τζάμπολ, 17 Εθνικές ομάδες έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην ασιατική Ήπειρο.

Από τις 12 θέσεις στην Ευρωπαϊκή ζώνη έχουν καλυφθεί οι 7, από τις Ελλάδα, Τσεχία, Γερμανία, Λιθουανία, Τουρκία, Ισπανία και Γαλλία.

Από τις 5 θέσεις που έχει η Αφρική, οι 3 έχουν… κλειδώσει από του Ανγκόλα, Νιγηρία και Τυνησία.

Επτά θέσεις κατέχει η Αμερικανική Ήπειρος, η οποία θα εκπροσωπηθεί (μέχρι στιγμής) από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα.

Όσο για την Ασία; Επτά είναι και εκεί οι προβλεπόμενες θέσεις, με τις τέσσερις να έχουν καπαρωθεί: Κίνα (διοργανώτρια), Κορέα, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Σερβία – Ελλάδα: Με μόνο κίνητρο το αήττητο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν κλείσει θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.