ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γαλλία σε πλήρη… παράταξη στα προκριματικά

Το ΝΒΑ έχει ολοκληρωθεί, για τους περισσότερους. Η Ευρωλίγκα διανύει τα τελευταία 24ώρα της. Απομένουν μόνο τα εθνικά πρωταθλήματα. Όμως τον Βενσάν Κολέ δεν τον μέλλει. Μπροστά του προβάλλουν δύο δύσκολα παιχνίδια, κόντρα στη Βοσνία (29/6) και τη Ρωσία (2/7) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Σε αυτά ο προπονητής της Στρασμπούρ θα...
Γαλλία σε πλήρη… παράταξη στα προκριματικά

Το ΝΒΑ έχει ολοκληρωθεί, για τους περισσότερους. Η Ευρωλίγκα διανύει τα τελευταία 24ώρα της. Απομένουν μόνο τα εθνικά πρωταθλήματα. Όμως τον Βενσάν Κολέ δεν τον μέλλει.

Μπροστά του προβάλλουν δύο δύσκολα παιχνίδια, κόντρα στη Βοσνία (29/6) και τη Ρωσία (2/7) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Σε αυτά ο προπονητής της Στρασμπούρ θα έχει στη διάθεσή του τους καλύτερους. Tόσο από το ΝΒΑ, όσο και από την Ευρωλίγκα!

Οι 14 που κλήθηκαν είναι οι: Αντριού Αλμπισί (Ανδόρα), Τομά Ερτέλ (Μπαρτσελόνα), Φαμπιάν Κοζέρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ναντό Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Εντουίν Ζακσόν (Μπαρτσελόνα), Νικολά Μπατούμ (Σάρλοτ), Εβάν Φουρνιέ (Ορλάντο), Πολ Λακόμπ (Μονακό), Μπορίς Ντιαό (Λεβαλουά), Ματιά Λεσόρ (Ετουάλ Ρουζ), Μουσταφά Φαλ (Μπουγιουκσεχίρ), Ρουντί Γκομπέρ (Γιούτα), Λουί Λαμπεϊρί (Στρασμπούρ), Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια).

Ο Κολέ κάλεσε και τέσσερις αναπληρωματικούς, τους Αξέλ Ζουλιέν (Ντιζόν), Γιακουμπά Ουαταρά (Μονακό), Λααού Κονατέ (Ναντέρ) και Αλέν Κοφί (Πο Ορτέζ).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλλία σε πλήρη… παράταξη στα προκριματικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.