ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Έτοιμος για Εθνική ο Μπιέλιτσα

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική Σερβίας στα παράθυρα του καλοκαιριού
Έτοιμος για Εθνική ο Μπιέλιτσα

Η αλήθεια είναι ότι η απουσία του φάνηκε, όμως πλέον έφτασε η ώρα για την μεγάλη επιστροφή. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έπειτα από τρία χρόνια απουσίας εξαιτίας τραυματισμών είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας ενόψει των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. 

Ο φόργουορντ των Τίμπεργουλβς δεν κατάφερε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 (τραυματισμός δεξί πόδι) και στο EuroBasket του 2017 (χειρουργείο στο αριστερό πόδι). Ο 30χρονος Σέρβος, όμως, πλέον είναι έτοιμος για το μεγάλο come back και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του..

«Το να παίζεις για την εθνική ομάδα είναι σημαντικό και πραγματικά σπουδαίο. Το απολαμβάνω κάθε φορά!», είπε αρχικά και πρόσθεσε «θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να πετύχουν περισσότερες νίκες αυτό το καλοκαίρι και να περάσουμε στην επόμενη φάση των προκριματικών. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Γεωργία, μια ομάδα που είναι πραγματικά δύσκολο να τη νικήσεις στο γήπεδό της και την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γερμανία. Θα είναι ένας “τελικός” για εμάς σε ό,τι αφορά τη μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο. Το να σε υποστηρίζουν χιλιάδες φίλαθλοι είναι το καλύτερο δυνατό συναίσθημα και αυτή η ενότητα γύρω από την εθνική ομάδα μας δίνει τεράστια ενέργεια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμος για Εθνική ο Μπιέλιτσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.