ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Με Λεκαβίτσιους, Σαμπόνις και Βαλαντσιούνας η Εθνική Λιθουανίας

Στην προεπιλογή για το τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 βρίσκεται το όνομα του Λούκας Λεκαβίτσιους, αλλά και εκείνα των NBAers Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις. Όπως γνωστοποίησε ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο άσος του Παναθηναϊκού είναι μέσα στις επιλογές για τις αναμετρήσεις του καλοκαιριού που έχει να δώσει η...
Με Λεκαβίτσιους, Σαμπόνις και Βαλαντσιούνας η Εθνική Λιθουανίας

Στην προεπιλογή για το τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 βρίσκεται το όνομα του Λούκας Λεκαβίτσιους, αλλά και εκείνα των NBAers Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις.

Όπως γνωστοποίησε ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο άσος του Παναθηναϊκού είναι μέσα στις επιλογές για τις αναμετρήσεις του καλοκαιριού που έχει να δώσει η «Λιέτουβα», ενώ μέσα σε αυτή βρίσκονται και ο 26χρονος άσος των Ράπτορς και ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ των Πέισερς.

Εκτός της λίστας βρίσκονται οι Ουλανόβας, Γιανκούνας και Μοτεγιούνας, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν συμπεριληφθεί στην προεπιλογή είναι οι: Κουζμίνσκας, Καλνιέτις, Ματσιούλις, Γκουντάιτις, Γκριγκόνις, Μπιρούτις, Εκόντας, Σειμπούτις, Μπέντζιους, Γκιεντράιτις, Γκιρντζιούνας και Γιουσκεβίτσιους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με Λεκαβίτσιους, Σαμπόνις και Βαλαντσιούνας η Εθνική Λιθουανίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.