ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Σκαριόλο βλέπει ΝΒΑ και… σκέφτεται αποχώρηση από Ισπανία

Έτοιμος να κλείσει το κεφάλαιο της Εθνικής Ισπανίας φέρεται να είναι ο Σέρτζιο Σκαριόλο που θέλει ΝΒΑ
Ο Σκαριόλο βλέπει ΝΒΑ και… σκέφτεται αποχώρηση από Ισπανία

Μπορεί τα «παράθυρα» των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι σε εξέλιξη, όμως ο Σέρτζιο Σκαριόλο φαίνεται να είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας μετά τα ματς για το τρίτο «παράθυρο». Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις φιλοδοξίες του να εργαστεί στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος έχει πανηγυρίσει 2 μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες και 4 σε Ευρωμπάσκετ θα ήθελε να βρεθεί και πάλι σε πάγκους με καθημερινή δραστηριότητα και μάλιστα προτεραιότητα του αποτελεί το ΝΒΑ και η ένταξη του σε κάποιο προπονητικό τιμ. Κάπως έτσι οι δύο αγώνες με Σλοβενία (28/6) και Λευκορωσία (1/7) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι πιθανό να είναι και τα τελευταία του στον πάγκο των «φούριας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σκαριόλο βλέπει ΝΒΑ και… σκέφτεται αποχώρηση από Ισπανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.