ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το μήνυμα του Ντόντσιτς για την Εθνική Σλοβενίας

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στα πρώτα παιχνίδια της Εθνικής Σλοβενίας, ωστόσο δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί με τους πρωταθλητές Ευρώπης στα παιχνίδια που έρχονται το καλοκαίρι κόντρα στην Ισπανία και στο Μαυροβούνιο. Το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ δήλωσε στο βίντεο που δημοσίευσε η FIBA: «Γεια σας φίλοι… Σε τρεις εβδομάδες παίζουμε...
Το μήνυμα του Ντόντσιτς για την Εθνική Σλοβενίας

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στα πρώτα παιχνίδια της Εθνικής Σλοβενίας, ωστόσο δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί με τους πρωταθλητές Ευρώπης στα παιχνίδια που έρχονται το καλοκαίρι κόντρα στην Ισπανία και στο Μαυροβούνιο.

Το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ δήλωσε στο βίντεο που δημοσίευσε η FIBA:

«Γεια σας φίλοι… Σε τρεις εβδομάδες παίζουμε εναντίον της Ισπανίας και του Μαυροβουνίου. Θα ήθελα πάρα πολύ να φορέσω ξανά, αν μπορώ, τη φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας κι ελπίζω να είμαι εκεί. Ελπίζω ότι η ‘Στόζιτς Αρίνα’ θα είναι γεμάτη και πως οι φίλαθλοι θα μας υποστηρίξουν, όπως έκαναν στην Κωνσταντινούπολη, στο Ευρωμπάσκετ. Σας Ευχαριστώ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μήνυμα του Ντόντσιτς για την Εθνική Σλοβενίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.