ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Χωρίς Σβεντ η Ρωσία στο τρίτο «παράθυρο»

Χωρίς τον Αλεξέι Σβεντ θα αγωνιστεί η Ρωσία στο τρίτο «παράθυρο» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Η χρονιά με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν εξαντλητική για τον Ρώσο διεθνή και ζήτησε να ξεκουραστεί. Έτσι, δεν θα δώσει το «παρών» στα παιχνίδια με το Βέλγιο (29/06) και τη Γαλλία (02/07). «Είναι σίγουρα...
Χωρίς Σβεντ η Ρωσία στο τρίτο «παράθυρο»

Χωρίς τον Αλεξέι Σβεντ θα αγωνιστεί η Ρωσία στο τρίτο «παράθυρο» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Η χρονιά με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν εξαντλητική για τον Ρώσο διεθνή και ζήτησε να ξεκουραστεί. Έτσι, δεν θα δώσει το «παρών» στα παιχνίδια με το Βέλγιο (29/06) και τη Γαλλία (02/07).

«Είναι σίγουρα δυσάρεστα νέα. Ο Αλεξέι είναι ο καλύτερος παίκτης μας και ίσως ο καλύτερος στην Ευρώπη. Το να παίξουμε χωρίς έναν τόσο σημαντικό παίκτη στα προκριματικά είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. Πιστεύουμε όμως στους παίκτες που έχουμε και θα πάρουμε την πρόκριση. Έτσι κι αλλιώς δεν τον είχαμε ούτε στα “παράθυρα” του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου», εξήγησε ο τεχνικός της Ρωσίας, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς.

«Του μιλήσαμε, αλλά έχουμε ως αρχή να μην προσπαθούμε να αλλάξουμε την γνώμη κανενός. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε στους παίκτες ότι είναι τιμή να αγωνίζονται για την χώρα τους», συμπλήρωσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Σβεντ η Ρωσία στο τρίτο «παράθυρο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.