EUROCUP

Νίκη μισή – άνοδος στη Euroleague για την Νταρουσάφακα (vid)

Σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί «θρίλερ» η Νταρουσάφακα επικράτησε της Λοκομοτίβ, στην παράταση με 81-78 μέσα στο Κουμπάν, στο πρώτο παιχνίδι των Τελικών του EuroCup. Έχοντας οδηγό τον Σκότι Ουίλμπεκιν, που χάρη στο δικό του καλάθι (72-72) στην κανονική διάρκεια, το ματς πήγε στην παράταση, όπου οι Τούρκοι πήραν...
Νίκη μισή – άνοδος στη Euroleague για την Νταρουσάφακα (vid)

Σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί «θρίλερ» η Νταρουσάφακα επικράτησε της Λοκομοτίβ, στην παράταση με 81-78 μέσα στο Κουμπάν, στο πρώτο παιχνίδι των Τελικών του EuroCup.

Έχοντας οδηγό τον Σκότι Ουίλμπεκιν, που χάρη στο δικό του καλάθι (72-72) στην κανονική διάρκεια, το ματς πήγε στην παράταση, όπου οι Τούρκοι πήραν τη νίκη με 78-81 και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση, μετά το πρώτο παιχνίδι των τελικών του EuroCup.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ τελείωσε το παιχνίδι με 24 πόντους και 5 ασίστ και είχε για συμπαραστάτη έναν άλλο γνώριμο μας απ’ την θητεία του στον Άρη, τον Ουίλ Κάμινγκς, που σημείωσε 19 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ..

Για τους γηπεδούχους που μετά την ήττα τους βλέπουν το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο στον επαναληπτικό της επόμενης Παρασκευής (13/03) στην Τουρκία, κορυφαίοι ήταν οι Ντιμίτρι Κουλάγκιν και Μάρντι Κόλινς, με 18 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 35-31, 52-49, 72-72 (κ.α.), 78-81 (παρ.)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκη μισή – άνοδος στη Euroleague για την Νταρουσάφακα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.