EUROCUP

«Μετακομίζει» η Μονακό στο Eurocup, καμία ελληνική συμμετοχή

Με μια… μεταγραφή και χωρίς καμία ομάδα από την Ελλάδα θα διεξαχθεί το νέο Eurocup την ερχόμενη σεζόν. Η φιναλίστ του Basketball Champions League πέρυσι και πρόπερσι αποφάσισε να «μετακομίσει» στη λίγκα που διοργανώνει η Euroleague. Συνολικά 11 χώρες θα εκπροσωπηθούν στη νέα διοργάνωση, η οποία θα αρχίσει με τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων. Το...
«Μετακομίζει» η Μονακό στο Eurocup, καμία ελληνική συμμετοχή

Με μια… μεταγραφή και χωρίς καμία ομάδα από την Ελλάδα θα διεξαχθεί το νέο Eurocup την ερχόμενη σεζόν. Η φιναλίστ του Basketball Champions League πέρυσι και πρόπερσι αποφάσισε να «μετακομίσει» στη λίγκα που διοργανώνει η Euroleague.

Συνολικά 11 χώρες θα εκπροσωπηθούν στη νέα διοργάνωση, η οποία θα αρχίσει με τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων. Το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα πάρουν οι 16 και θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ των τεσσάρων. Οι οχτώ που θα προκριθούν θα παίξουν πλέι οφ, τα οποία θα χωρίζονται σε τρεις φάσεις.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Eurocup τη νέα χρονιά είναι οι εξής: Μονακό, Λιμόζ, Βιλερμπάν, Ερυθρός Αστέρας, Τσεντεβίτα, Μόρναρ, Παρτιζάν, Μπάμπεργκ, Ουλμ, Τρέντο, Μπρέσια, Τορίνο, Ρίτας, Ασέκο Γκντίνια, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ούνιξ, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Βαλένθια, Ανδόρα, Μάλαγα, Τόφας, Γαλατασαράι και η φιναλίστ των γερμανικών τελικών (Άλμπα Βερολίνου ή Μπάγερν Μονάχου).

Μένει ακόμη ένα εισιτήριο το οποίο θα ανακοινωθεί ποια θα το πάρει τις επόμενες ημέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Μετακομίζει» η Μονακό στο Eurocup, καμία ελληνική συμμετοχή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.