EUROLEAGUE

Τσαρτσαρής για Ναβάρο: «Οι νικητές πάντα προκαλούν τον φθόνο των ηττημένων» (pic)

Τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποχαιρέτησε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος τόνισε πως ο Ισπανός γκαρντ ήταν ένας χαρισματικός σκόρερ σε μια εκπληκτική φουρνιά παικτών. «Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα προσφιλής στο ελληνικό κοινό, αλλά συνήθως έτσι δεν γίνεται; Οι νικητές πάντα προκαλούν τον φθόνο των ηττημένων. Ομως, θα ήταν εγωιστικό κι άδικο να μην παραδεχτούμε...
Τσαρτσαρής για Ναβάρο: «Οι νικητές πάντα προκαλούν τον φθόνο των ηττημένων» (pic)

Τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποχαιρέτησε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος τόνισε πως ο Ισπανός γκαρντ ήταν ένας χαρισματικός σκόρερ σε μια εκπληκτική φουρνιά παικτών.

«Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα προσφιλής στο ελληνικό κοινό, αλλά συνήθως έτσι δεν γίνεται; Οι νικητές πάντα προκαλούν τον φθόνο των ηττημένων. Ομως, θα ήταν εγωιστικό κι άδικο να μην παραδεχτούμε ότι υπήρξε ένας χαρισματικος σκόρερ και ηγήθηκε μίας εκπληκτικής φουρνιάς παιχτών και κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του.
Well done Juan Carlos Navarro», έγραψε χαρακτηριστικά οι πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσαρτσαρής για Ναβάρο: «Οι νικητές πάντα προκαλούν τον φθόνο των ηττημένων» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.