EUROLEAGUE

Φελντέιν: «Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την Ευρωλίγκα»

O πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» εξέφρασε την προτίμησή του
Φελντέιν: «Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την Ευρωλίγκα»

Ο Τζέιμς Φελντέιν σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Ο 30άχρονος γκαρντ από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που αγωνίστηκε τη διετία 2015-17 στο «τριφύλλι», σε δηλώσεις του στο «TalkBasket.net» δεν ξέχασε τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας την προηγούμενη περίοδο.

Στην ερώτηση για τη φετινή Euroleague, o Φελντέιν ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας: «Φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ελπίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα την κερδίσει, αυτό είναι όλο. Θέλω να πάει στο Final Four και να κερδίσει».

Παράλληλα, μίλησε και για τους λόγους που άφησε τον Ερυθρό Αστέρα και δέχθηκε την πρόταση της Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την οποία αγωνίζεται στο Champions League.

«Είχα την επιλογή να μείνω στο Βελιγράδι, αλλά η ομάδα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για την Ευρωλίγκα και δεν μπορούσα να αποφασίσω. Υπήρχαν προβλήματα με τα χρήματα, επειδή μου χρωστούσαν μισθούς. Υπήρχαν πολλά, στο τέλος αποφάσισαν ότι δεν θέλουν και το έκαναν μόνο στις 5 Αυγούστου, όταν ήταν πολύ αργά για να βρω μια ομάδα Ευρωλίγκας.

Η Χάποελ μού έκανε πρόταση, ρώτησα για αυτή την ομάδα και ο καλύτερος φίλος μου (ο Εντγκαρ Σόουζα), μου είπε να δεχτώ χωρίς σκέψη. Ήμουν απογοητευμένος γιατί ήθελα να παίξω την Ευρωλίγκα, αλλά όλοι μου είπαν ότι στη Χάποελ έχει στόχο να αγωνιστεί στην επόμενη Ευρωλίγκα. Είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου, γιατί τώρα ζω και παίζω σε ένα ιερό τόπο, όπως η Ιερουσαλήμ» κατέληξε ο Φελντέιν.

http://www.sportime.gr/basket/euroleague/5891/%CF%86%CE%B5%CE%BB%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%B9%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%AF/

ΑΕΚ- Χάποελ Ιερουσαλήμ 75-79: Κακή αρχή για την Ενωση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φελντέιν: «Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την Ευρωλίγκα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.