EUROLEAGUE

Πασκουάλ: «Καλή ομάδα με καλό προπονητή η Μπάγερν»

Την Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει αύριο (16/10,21:30) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να αναχωρούν σήμερα (15/10) για τη Βαυαρία. Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πριν την επιβίβαση στο αεροσκάφος: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Η Μπάγερν είναι μια νέα ομάδα στη διοργάνωση. Νομίζω...
Πασκουάλ: «Καλή ομάδα με καλό προπονητή η Μπάγερν»

Την Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει αύριο (16/10,21:30) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να αναχωρούν σήμερα (15/10) για τη Βαυαρία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πριν την επιβίβαση στο αεροσκάφος: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Η Μπάγερν είναι μια νέα ομάδα στη διοργάνωση. Νομίζω στο πρώτο ματς έπαιξαν καλά για 25 λεπτά και μετά η Εφές κατάφερε να ξεφύγει και δε μπόρεσαν να επιστρέψουν. Είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή. Θα είναι πιο έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε σχετικά με τη διπλή εβδομάδα αγώνων: «Πάντα είναι το ίδιο. Επικεντρωνόμαστε στο πρώτο παιχνίδι και μετά θα κοιτάξουμε το άλλο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το πρώτο ματς με τη Μπάγερν και μετά θα ασχοληθούμε με την Γκραν Κανάρια. Πρέπει να σκέφτεσαι το ματς που έρχεται και να είσαι έτοιμος πνευματικά».
Τέλος, ο Πασκουάλ ανέλυσε τη γερμανική ομάδα: «Έχουν παίκτες τους οποίους θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, όπως ο Γιόβιτς. Είναι η ψυχή της ομάδας. Επίσης θα ρίξουν βάρος στην άμυνά τους και θα πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα και το αμυντικό ,ας ριμπάουντ. Επίσης, να μην κάνουμε λάθη».
http://www.sportime.gr/basket/euroleague/170810/choris-voygioyka-o-panathinaikos-sto-monacho/
http://www.sportime.gr/tops/synenteyksi/170798/xanthopoylos-sto-sportime-echoyme-mpei-sta-vathia-kai-synechizoyme/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασκουάλ: «Καλή ομάδα με καλό προπονητή η Μπάγερν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.