EUROLEAGUE

Μπλατ: «Ηταν απόφασή μου να μη βάλω τον Σπανούλη»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έλυσε τον… γρίφο της τελευταίας επίθεσης του Ολυμπιακού στην ήττα από τη Φενερμπαχτσέ για την 7η αγωνιστική της Euroleague. «Ήταν απόφασή μου. Ήταν λόγω των ματς – απ. Πίστευα πως τα ματς – απ που είχαμε, ειδικά στην άμυνα, ήταν καλά και με αυτήν την απόφαση πορευτήκαμε», εξήγησε ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής για την...
Μπλατ: «Ηταν απόφασή μου να μη βάλω τον Σπανούλη»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έλυσε τον… γρίφο της τελευταίας επίθεσης του Ολυμπιακού στην ήττα από τη Φενερμπαχτσέ για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

«Ήταν απόφασή μου. Ήταν λόγω των ματς – απ. Πίστευα πως τα ματς – απ που είχαμε, ειδικά στην άμυνα, ήταν καλά και με αυτήν την απόφαση πορευτήκαμε», εξήγησε ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής για την απόφασή του να αφήσει τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο.

Αναφορικά με την αναμέτρηση, εξήγησε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Αυτά τα ματς πολλές φορές κρίνονται σε μία φάση, η Φενέρ έβαλε έναν παραπάνω πόντο και νίκησε.

Τα μικρά πράγματα έκαναν την διαφορά. Η σεζόν είναι μεγάλη. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη που κάνουμε στα μικρά πράγματα, να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και να γίνουμε πιο δυνατοί, όπως πιστεύω πως θα συμβεί».

Και εξήγησε για τις διαφορές που παίρνει ο Ολυμπιακός και δεν μπορεί να τις κρατήσει: «Αυτό είναι πρόβλημα. Πρέπει να δούμε αυτό το θέμα και το πώς θα κρατάμε τις διαφορές που παίρνουμε μέσα στον αγώνα».

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ 72-73: Η εκδίκηση του Σλούκα

Νίκες για Μιλάνο και Ρεάλ, ρεκόρ η Μπούντουτσνοστ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπλατ: «Ηταν απόφασή μου να μη βάλω τον Σπανούλη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.