EUROLEAGUE

Σλούκας: «Ίσως παραφέρθηκα λίγο»

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε μίλησε για το διπλό στο ΣΕΦ
Σλούκας: «Ίσως παραφέρθηκα λίγο»

Με 73-72 πέρασε από το ΣΕΦ η Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (15/11). Κομβικός για τη συγκεκριμένη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν ο Κώστας Σλούκας.

Στις δηλώσεις του ο Έλληνας διεθνής γκαρντ στάθηκε μεταξύ άλλων και στον πανηγυρισμό του. Παραδέχτηκε πως ίσως ξέφυγε λίγο, αλλά ξεκαθάρισε πως σέβεται τον κόσμο των Πειραιωτών.

Αρχικά ο Σλούκας είπε: «Ευχαριστώ τον κόουτς, τον εκτιμώ και έχουμε καταπληκτική σχέση. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς. Ήταν δύσκολο και για εμένα, δεν είχα νικήσει ποτέ εδώ. Είναι εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, ειδικά στην έδρα του. Παίξαμε χωρίς τον Βέσελι, είναι μεγάλη υπόθεση. Του αφιερώνουμε τη νίκη».

Λίγο αργότερα, ο διεθνής γκαρντ πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ανεβήκαμε στο 6-1 και συνεχίζουμε τις καλές εμφανίσεις. Σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο, πέρασα πολλά χρόνια εδώ. Το ξέρουν όλοι αυτό. Ίσως παραφέρθηκα λίγο, αλλά όλοι ξέρουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ελίτ, εκεί ανήκει».

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ 72-73: Η εκδίκηση του Σλούκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σλούκας: «Ίσως παραφέρθηκα λίγο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.