EUROLEAGUE

Λάσο: «Είναι δύσκολο να παίξει ο Γιουλ»

Ο Πάμπλο Λάσο θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (22/11). Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης θα περιμένει τις εξελίξεις με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Σέρχιο Γιουλ. «Η απουσία του μας επηρεάζει πάντα. Μακάρι να παίξει την Πέμπτη και την Κυριακή (σ.σ.: ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα),...
Λάσο: «Είναι δύσκολο να παίξει ο Γιουλ»

Ο Πάμπλο Λάσο θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (22/11).

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης θα περιμένει τις εξελίξεις με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Σέρχιο Γιουλ. «Η απουσία του μας επηρεάζει πάντα. Μακάρι να παίξει την Πέμπτη και την Κυριακή (σ.σ.: ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα), όμως είναι πραγματικά δύσκολο», εξήγησε ο Λάσο.

Και πρόσθεσε, αναφορικά με την αναμέτρηση: «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει, έχει νέο προπονητή και νέους παίκτες όμως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης παραμένουν οι πυλώνες αυτής της ομάδας».

Euroleague: Ανετες Εφές, Φενέρ και Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάσο: «Είναι δύσκολο να παίξει ο Γιουλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.