EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: «Προσπαθώ να είμαι ευγενικός με τους διαιτητές»

O Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να χάνει για 6η φορά τη φετινή σεζόν από το μεγαθήριο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μία ήττα, η οποία σημαίνει πως η Χίμκι απέχει πια τρείς νίκες από τη συμμετοχή της στο Final Four και η ΤΣΣΚΑ μόλις μία. «Προσπαθώ να είμαι ευγενικός με τους διαιτητές, μολονότι μερικές φορές...
Μπαρτζώκας: «Προσπαθώ να είμαι ευγενικός με τους διαιτητές»

O Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να χάνει για 6η φορά τη φετινή σεζόν από το μεγαθήριο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μία ήττα, η οποία σημαίνει πως η Χίμκι απέχει πια τρείς νίκες από τη συμμετοχή της στο Final Four και η ΤΣΣΚΑ μόλις μία.

«Προσπαθώ να είμαι ευγενικός με τους διαιτητές, μολονότι μερικές φορές βλέπουμε να συμβαίνουν κάποια τρελά πράγματα. Δεν κριτικάρω τους διαιτητές, οπότε δεν θέλω να με κριτικάρουν για τις αντιδράσεις μου», ήταν το σχετικό σχόλιο του προπονητή της Χίμκι.

Παράλληλα, ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στη δεύτερη ήττα της ομάδας του: «Ηταν ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι στη σειρά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια και κάναμε αρκετά λάθη. Μερικές φορές παρασυρθήκαμε από τον ενθουσιασμό μας. Ο Ροντρίγκεθ έκρινε το αποτέλεσμα και οφείλουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα πάνω του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτζώκας: «Προσπαθώ να είμαι ευγενικός με τους διαιτητές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.