EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: «Καλύψαμε την απειρία με το πνεύμα»

Η Ζαλγκίρις προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε κάθε λόγο να είναι πανευτυχής
Γιασικεβίτσιους: «Καλύψαμε την απειρία με το πνεύμα»

Με δάκρυα χαράς στα μάτια υποδέχτηκε την επικράτηση της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει τον σύλλογο του Κάουνας σε τελική φάση έπειτα από 19 χρόνια και η ευτυχία αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του που ακολούθησαν το ματς.

Αρχικά ο κόουτς Γιασικεβίτσιους είπε: «Πηγαίνοντας στη σειρά γνωρίζαμε πως έχουμε πιθανότητες. Μετά το Game 1, ξέραμε πραγματικά πως έχουμε ελπίδες. Το πιστεύαμε. Αυτοί οι παίκτες είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ. Είναι αλήθεια πως δεν έχουν τόση εμπειρία, αλλά λίγες ομάδες της Euroleague παλεύουν όπως η Ζαλγκίρις. Πιστεύω πως κάλυψαν την έλλειψη εμπειρία τους με το πνεύμα που έβγαλαν. Όλοι τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, που αγαπούν να βελτιώνονται. Οπότε, τους βγάζω το καπέλο. Πάμε να το πανηγυρίσουμε και να ετοιμαστούμε για το Βελιγράδι».

Στη συνέχεια ο Λιθουανός τεχνικός αναφερόμενος στον Ολυμπιακό τόνισε πως: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, υψηλού επιπέδου, με εξαιρετικό προπονητή και τεράστια εμπειρία. Ήταν παράδειγμα προς μίμηση για το πνεύμα μαχητή που είχαν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για πέντε – έξι χρόνια. Το γεγονός ότι νικήσαμε μια τέτοια ομάδα το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιασικεβίτσιους: «Καλύψαμε την απειρία με το πνεύμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.