EUROLEAGUE

Απομένει μία θέση για τη νέα Ευρωλίγκα

Η πρόκριση της Χίμκι στον τελικό της VTB League σημαίνει πως μόλις μία θέση είναι κενή, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνθεση της Ευρωλίγκας της νέας σεζόν. Θυμίζουμε πως εγγυημένο συμβόλαιο έχουν οι: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια (Ισπανία), Αναντολού Εφές, Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) και...
Απομένει μία θέση για τη νέα Ευρωλίγκα

Η πρόκριση της Χίμκι στον τελικό της VTB League σημαίνει πως μόλις μία θέση είναι κενή, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνθεση της Ευρωλίγκας της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε πως εγγυημένο συμβόλαιο έχουν οι: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια (Ισπανία), Αναντολού Εφές, Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) και Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία).

Η Χίμκι είναι η ομάδα που πλαισιώνει τη νικήτρια του Eurocup Νταρουσάφακα, την ισπανική Γκραν Κανάρια, η οποία αποκλείστηκε στα ημιτελικά της ACB από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπούντουσνοστ, νικήτρια της Αδριατικής Λίγκας.

Η τελευταία θέση θα κριθεί ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και την Αλμπα Βερολίνου, οι οποίες διεκδικούν το φετινό πρωτάθλημα. Η σειρά των τελικών βρίσκεται στο 1-1 και ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/7) στο Μόναχο.

Οι ομάδες της Ευρωλίγκας 2018-2019

Μπαρτσελόνα Ρεάλ Μαδρίτης Μπασκόνια Γκραν Κανάρια
Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Αναντολού Εφές Φενερμπαχτσέ
Μακάμπι Τελ Αβίβ ΤΣΣΚΑ Μόσχας Χίμκι Μπούντουσνοστ
Νταρουσάφακα Αρμάνι Μιλάνο Ζαλγκίρις Κάουνας Μπάγερν ή Αλμπα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απομένει μία θέση για τη νέα Ευρωλίγκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.