FIBA EUROPE CUP

Άρης – Κατάγια: Κίνητρο η πορεία στο FIBA Europe Cup

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει στις 19:00 τους Φινλανδούς στην πρεμιέρα των ομίλων
Άρης – Κατάγια: Κίνητρο η πορεία στο FIBA Europe Cup

Ο Άρης δεν σκέφτεται πλέον τον αποκλεισμό από την φάση των ομίλων του Basketball Champions League και με αντίπαλο την Κατάγια, ξεκινά την περιπέτειά του στο Fiba Europe Cup.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου δεν υποτιμά την διοργάνωση. Το αντίθετο μάλιστα, θέλει να έχει μια καλή πορεία εκεί και στο ξεκίνημα θα αντιμετωπίσει σήμερα (17/10) στην Θεσσαλονίκη τους Φινλανδούς (19:00).

Οι «κίτρινοι» υπολογίζουν κανονικά για την αναμέτρηση τον Λευτέρη Μποχωρίδη που από χθες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και είναι στην διάθεση του Αγγέλου για το ματς.

«Κάτω από την ιδιομορφία που έχει το δικό μας ρόστερ και την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται αυτή η ομάδα, η οργάνωση και ο τρόπος που δουλεύει έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Και ενεργειακά και σε σχέση με το πως αντιλαμβάνεται ένας παίκτης τα στοιχεία του κάθε παιχνιδιού, σε σχέση με το επόμενο» τόνισε ο προπονητής του Άρη.

Να τονίσουμε ότι η τελευταία φορά που ο Άρης έπαιξε με ομάδα από την Φινλανδία στην Ευρώπη, ήταν στο μακρινό 1990, όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αντιμετωπίσει την Ουουντεκαουπούνγκιν για τα προκριματικά του κυπέλλου πρωταθλητριών, την οποία και κέρδισε δύο φορές με 116-92 και 140-91!

Μάλιστα, στο Αλεξάνδρειο όπου έριξε τους 140 πόντους, είχε κάνει ρεκόρ στην ιστορία του στην Ευρώπη, σημειώνοντας μάλιστα 79 στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν επίσης ρεκόρ. Στο ματς αυτό, ο Νίκος Γκάλης είχε μοιράσει 23 ασιστ, που παραμένει ρεκόρ στην ιστορία του κυπέλλου πρωταθλητριών και της Ευρωλίγκας μαζί…

Οι αντίπαλοι του Άρη στο FIBA Europe Cup

Η ΚΑΕ Άρης αναζητά τον… Θεό Άρη (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Κατάγια: Κίνητρο η πορεία στο FIBA Europe Cup», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.