FIBA EUROPE CUP

FIBA Europe cup: Αναζητάει εξιλέωση ο Άρης

Ο Άρης πάει από στραπάτσο σε στραπάτσο ως τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει απόψε (24/10, 19:00) να πατήσει φρένο και να κόψει την φόρα στην κατηφόρα που έχει πάρει απέναντι στην Ντνίπρο στην Ουκρανία. Ο Άρης πέρα από την κακή του αρχή σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να ξεπεράσει και την κούραση από...
FIBA Europe cup: Αναζητάει εξιλέωση ο Άρης

Ο Άρης πάει από στραπάτσο σε στραπάτσο ως τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει απόψε (24/10, 19:00) να πατήσει φρένο και να κόψει την φόρα στην κατηφόρα που έχει πάρει απέναντι στην Ντνίπρο στην Ουκρανία.

Ο Άρης πέρα από την κακή του αρχή σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να ξεπεράσει και την κούραση από το ταξίδι Οδύσσεια που έκανε, ξεκινώντας χθες από την Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και μέσω Αυστρίας αναμενόταν να φτάσει τα ξημερώματα στην Ουκρανία.

Το καλό για τον προπονητή των κίτρινων, Βαγγέλη Αγγέλου είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Ντνίπρο – Άρης (24/10, 19:00)

Basketball Champions League: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «FIBA Europe cup: Αναζητάει εξιλέωση ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.