NBA

Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει, στους Κινγκς ο Μπιέλιτσα

Προσφέρουν τριετές συμβόλαιο, που θα αποφέρει στον παίκτη 20.5 εκατ. δολάρια
Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει, στους Κινγκς ο Μπιέλιτσα

Αλλαγή δεδομένων αναφορικά με το μέλλον του Νεμάνια Μπιέλιτσα, καθώς ο 30χρονος παίκτης θα παραμείνει στο NBA, καθώς πρόκειται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Κινγκς, που θα του αποφέρει συνολικά 20.5 εκατομμύρια δολάρια.

Την παραπάνω πληροφορία μετέδωσε το Υahoo Sports κι ανατρέπει όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες, όταν ο Μπιέλιτσα ενημέρωνε τους Σίξερς πως δεν πρόκειται να υπογράψει τη μονοετή συμφωνία και θα επέστρεφε στην Ευρώπη.

Όμως, όλα άλλαξαν με τους Κινγκς να προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον παίκτη, αν και το τρίτο έτος δεν θα είναι εγγυημένο.

Ο Μπιέλιτσα αγωνίστηκε τα τρία πρώτα χρόνια του στο NBA, με τους Τίμπεργουλφς, έχοντας την περασμένη σεζόν 6.8 πόντους και 4.1 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα.

Ανατροπή με Μπιέλιτσα που επιστρέφει Ευρώπη!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει, στους Κινγκς ο Μπιέλιτσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.