NBA

Τεόντοσιτς: «Δεν έχει υπάρξει ταλέντο σαν τον Ντοντσιτς, μετά τον Πέτροβιτς»

Πολύ σημαντική δήλωση από τον παίκτη των Λος Άντζελες Κλίπερς
Τεόντοσιτς: «Δεν έχει υπάρξει ταλέντο σαν τον Ντοντσιτς, μετά τον Πέτροβιτς»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην χώρα του ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του στο NBA, για τις φήμες επιστροφής του στην Ευρώπη αλλά και τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ που πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς αναφέρθηκε στις βλέψεις του για τη φετινή χρονιά με τους Κλίπερς και όλα αυτά που θέλει να πετύχει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Φυσικά όντας Ευρωπαίος δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το νέο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Λούκα Ντόντσιτς, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο NBA και τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο 31χρονος πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφέρθηκε στον νεαρό ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή μιλώντας με τα καλύτερα λόγια και συγκρίνοντάς τον μάλιστα με το μεγάλο Ντράζεν Πέτροβιτς.

Μετά τον Ντράζεν Πέτροβιτς, δεν υπήρξε τέτοιο ταλέντο, ακόμα και σε αυτή τη νεαρή ηλικία. Ο Λούκα έφερε τον τίτλο της Ευρωλίγκας στην Ρεάλ, στήριξε την ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Παίζει γρήγορο μπάσκετ, μπάσκετ στο τρανζίσιον.

Θα χρειαστεί προσαρμογή, όμως τον βοηθάει το γεγονός πως θα παίξει σε μία ομάδα με ευρωπαϊκό στυλ. Είμαι σίγουρος ότι τον περιμένει μία λαμπρή καριέρα στο ΝΒΑ. Πήγε στην σωστή ηλικία, θα μπορέσει να δουλέψει το σώμα του.

Αυτός που με εξέπληξε περισσότερο είναι ο Κάιρι Ίρβινγκ. Κάθε κίνησή του είναι να την βλέπεις και απλά να χαζεύεις, είναι σαν να χορεύει στο γήπεδο».

Ξανά στους Μαϊάμι Χιτ ο Μπριαντέ Γουέμπερ(pic)

Οταν ο Τζέιμς Χάρντεν ντριπλαρει (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τεόντοσιτς: «Δεν έχει υπάρξει ταλέντο σαν τον Ντοντσιτς, μετά τον Πέτροβιτς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.