NBA

ΜακΚάλουμ: «Αηδιαστικό αυτό που κάνουν οι Γουόριορς» (vid)

Ο γκαρντ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς έκραξε τους πρωταθλητές για τις μεταγραφές τους
ΜακΚάλουμ: «Αηδιαστικό αυτό που κάνουν οι Γουόριορς» (vid)

Με όχι και τόσο κομψά λόγια, μίλησε ο Σι Τζέι ΜακΚάλουμ για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους παίκτες που αποφάσισαν να πάρουν μεταγραφή στην ομάδα για να πάρουν πρωτάθλημα.

Ο γκαρντ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς βρίσκεται στη Κίνα με σκοπό να προωθήσει το νέο του παπούτσι και βρέθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο όπου μίλησε για την νέα σεζόν.

Όταν ρωτήθηκε όμως για το γεγονός ότι οι Γουόριορς πήραν και τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο ΜακΚάλουμ ήταν προσβλητικός στο σχόλιο του.

«Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο (σ.σ.: να πάει σε υπερομάδα). Νομίζω αυτό που κάνουν είναι αηδιαστικό. Δεν μεγάλωσα σαν κι αυτούς. Μεγάλωσε διαφορετικό. Αρκετοί παίκτες θα ακολουθήσουν αυτή την διαδρομή, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περηφάνια και θέλουν να παλέψουν μόνοι τους να φτάσουν στην κορυφή», ήταν το σχόλιο του ΜακΚάλουμ.

https://www.instagram.com/p/BmgDMqrnsJx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Το rating του Γουέστμπρουκ στο NBA2K19

Τρίτος υποψήφιος MVP ο Αντετοκούνμπο! (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΜακΚάλουμ: «Αηδιαστικό αυτό που κάνουν οι Γουόριορς» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.