NBA

Διαδικτυακό «πέσιμο» Ντουράντ σε Καντέρ! (pic, vid)

Κόντρα φαίνεται πως άρχισε ο Ενές Καντέρ με τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ανταποκρίθηκε με μια άσεμνη φράση. Το «trash talking» συνηθίζεται στα παρκέ του NBA. Οι αστέρες του «μαγικού κόσμου» προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν το ηθικό των αντιπάλων τους και να τους κόψουν τη φόρα. Φαίνεται όμως πως οι κόντρες έχουν αρχίσει...
Διαδικτυακό «πέσιμο» Ντουράντ σε Καντέρ! (pic, vid)

Κόντρα φαίνεται πως άρχισε ο Ενές Καντέρ με τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ανταποκρίθηκε με μια άσεμνη φράση.

Το «trash talking» συνηθίζεται στα παρκέ του NBA. Οι αστέρες του «μαγικού κόσμου» προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν το ηθικό των αντιπάλων τους και να τους κόψουν τη φόρα.

Φαίνεται όμως πως οι κόντρες έχουν αρχίσει και επεκτείνονται τα τελευταία χρόνια και στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό έγινε και με τους Ενές Καντέρ και Κέβιν Ντουράντ.

Ο Τούρκος σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram παρότρυνε ένα παιδάκι να κάψει τη φανέλα του «KD» και ο σταρ των Γουόριορς αντέδρασε άμεσα δίνοντας μια πολύ άσεμνη απάντηση.

Ο φόργουορντ των πρωταθλητών του NBA σχολίασε κάτω από το σχετικό βίντεο με τη φράση: «Gomd», η οποία σημαίνει: «Σήκω από την π@@@ μου».

Στην προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης o Καρλ-Άντονι Τάουνς (pics)

Ο Μπάτλερ την… έπεσε στην γυναίκα του Γουέιντ (pic)

Και ο ΝτεΡόζαν απέκτησε γκράφιτι (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαδικτυακό «πέσιμο» Ντουράντ σε Καντέρ! (pic, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.