NBA

Οι καλύτερες ασίστ της περσινής χρονιάς του NBA (vid)

Υψηλό θέαμα από τους κορυφαίους του κόσμου
Οι καλύτερες ασίστ της περσινής χρονιάς του NBA (vid)

Μπορεί σε πολλούς να μην αρέσει το μπάσκετ που παίζεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, ωστόσο όλοι πρέπει να παραδεχτούν ότι είναι άκρως εντυπωσιακό.

Αυτό θέλησε να μας αποδείξει για ακόμα μία φορά το NBA, το οποίο μας παρουσίασε τις καλύτερες 50 τελικές πάσες που δόθηκαν την περσινή χρονιά.

Πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου βίντεο που δημιούργησε, ήταν ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Μπεν Σίμονς και πολλοί άλλοι.

Δείτε και θα καταλάβετε:

https://www.facebook.com/nba/videos/470685790084110/?hc_ref=ARSRl1O8oomiLzWInwhtar1_2izqtddm8CnhuqZyIwabcJA3GiGrnEyjycrGlIJ7muo&__xts__[0]=68.ARAKCz2R1FnqeigqmwQkxzd7LA0Brru2crITDmnlSeIY6pUe7tGAyDBXCzQ8k6RFifMzT6r7PV_efxzK8P10C5wp2ftRyFa9MtpjIeqB8v05bEnvsSUtYjYNTmu9rqgqe_EsIRwA8ieIA2Tsj9x4ml1TgsFGTQnqOuNws8MuaOgSidNHKAeDHokE9AbTCTf7qHQ-aKBubhPaoN7ugTMIjKuOX5hp1Rjs6lU18GHT-Q2AhaA&__tn__=kC-R

Δολοφονήθηκε ο πατέρας του Ρίτσαρντ Τζέφερσον

Η κόντρα Μπάτλερ – Τάουνς έχει… ονοματεπώνυμο (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι καλύτερες ασίστ της περσινής χρονιάς του NBA (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.