NBA

Οι Τίμπεργουλφς ακύρωσαν την προπόνησή τους!

Τα προβλήματα περισσεύουν στη Μινεσότα. Η παρουσία του Τζίμι Μπάτλερ (ο οποίος έχει απαιτήσει ανταλλαγή) στην προπόνηση της Τετάρτης και το φημολογούμενο ξέσπασμά του, έφερε εξελίξεις. Και ας την χαρακτήρισαν, τα μέλη της ομάδας, ως την καλύτερη προπόνηση της χρονιάς! Πιθανότατα ήταν, για τους λάθος λόγους. Η ομάδα των Τίμπεργουλφς, πέντε ημέρες πριν από την...
Οι Τίμπεργουλφς ακύρωσαν την προπόνησή τους!

Τα προβλήματα περισσεύουν στη Μινεσότα. Η παρουσία του Τζίμι Μπάτλερ (ο οποίος έχει απαιτήσει ανταλλαγή) στην προπόνηση της Τετάρτης και το φημολογούμενο ξέσπασμά του, έφερε εξελίξεις.

Και ας την χαρακτήρισαν, τα μέλη της ομάδας, ως την καλύτερη προπόνηση της χρονιάς! Πιθανότατα ήταν, για τους λάθος λόγους.

Η ομάδα των Τίμπεργουλφς, πέντε ημέρες πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, ανακοίνωσε πως η προπόνηση της Πέμπτης (11/10) ακυρώθηκε και πως οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση στους αθλητές.

Ο Μπάτλερ γύρισε και έκανε άνω κάτω τους Τίμπεργουλβς

Αυτοί θα είναι οι βοηθοί του Πόποβιτς στην Team USA!

Ο Καντέρ ντύθηκε… Venom και επισκέφθηκε παιδιά (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τίμπεργουλφς ακύρωσαν την προπόνησή τους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.