NBA

Προπόνηση με Τίμπεργουλβς ο Μπάτλερ

Αναμένεται να αγωνιστεί στο εναρκτήριο ματς της σεζόν κόντρα στους Σπερς
Προπόνηση με Τίμπεργουλβς ο Μπάτλερ

Ο Τιμ Τιμποντό, προπονητής των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενημέρωσε ότι ο Τζίμι Μπάτλερ προπονήθηκε με την ομάδα και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο 29χρονος άσος, ο οποίος αξίωνε να γίνει ανταλλαγή, δεν έδωσε το «παρών» στην πρόβα τζενεράλε, όμως ο Τιμποντό εξήγησε ότι αυτό συνέβη επειδή δουλεύει προκειμένου να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι σε συνέντευξη που έδωσε εντός της εβδομάδας, ο Μπάτλερ απέδωσε στην έλλειψη δίψας της ομάδας για νίκη τη γενική δυσαρέσκειά του.

Ο Τιμποντό, πάντως, υποβάθμισε σε μεγάλο βαθμό αυτή τη δήλωση, υποστηρίζοντας ότι… δραματοποιήθηκε πολύ από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο αξιόπιστος δημοσιογράφος Άντριαν Βοϊναρόφσκι ότι οι Τίμπεργουλβς και οι Μαϊάμι Χιτ βρέθηκαν κοντά σε ανταλλαγή για τον Μπάτλερ την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη την τελευταία στιγμή.

Ο Λεμπρόν τα… σπάει σε συναυλία του Drake (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπόνηση με Τίμπεργουλβς ο Μπάτλερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.