NBA

Ο Γουίγκινς κάνει… κωλοτούμπα για το καλό της Μινεσότα

Ο Καναδός φόργουορντ έκανε… θετικά σχόλια για τον Τζίμι Μπάτλερ
Ο Γουίγκινς κάνει… κωλοτούμπα για το καλό της Μινεσότα

Οι σχέσεις του Άντριου Γουίγκινς με τον Τζίμι Μπάτλερ, μόνο καλές δεν είναι. Οι δύο παίκτες έχουν δείξει ανοιχτά πως δεν χωνεύουν ο ένας τον άλλο, αλλά από την στιγμή που ο Μπάτλερ επέστρεψε στις προπονήσεις της Μινεσότα, πρέπει να συνεχίζουν να συνυπάρχουν… ειρηνικά.

Ο Γουίγκινς μάλιστα, για πρώτη φορά μίλησε με καλά λόγια στους δημοσιογράφους για τον Μπάτλερ, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στο NBA.

«Το μόνο που ξέρω είναι πως όταν θα αρχίσουμε να παίζουμε δύσκολα παιχνίδια στο ΝΒΑ, ο Τζίμι είναι κάποιος που δεδομένα θα ήθελες να έχεις στην ομάδα σου για να σε βοηθήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γουίγκινς, που τα… γλυκά του λόγια για τον συμπαίκτη του, κράτησαν ως εκεί.

Η «τρελή» κίνηση του Χάρντεν κρίθηκε νόμιμη (vid)

Ο Εμπίντ έπαθε… Κάρι (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γουίγκινς κάνει… κωλοτούμπα για το καλό της Μινεσότα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.