NBA

Θέλει να κάνει ιστορικό ρεκόρ ο Ρόντο

Αν τα καταφέρει θα είναι πραγματικά μοναδικό το επίτευγμα του
Θέλει να κάνει ιστορικό ρεκόρ ο Ρόντο

Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του NBA θέλει να πετύχει ο Ραζόν Ρόντο,  αγωνιζόμενος με την φανέλα των Λέικερς.

Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας έχει ως πρώτο στόχο να γίνει ο μοναδικός παίκτης που θα έχει πάρει πρωτάθλημα με τις δύο πιο επιτυχημένες ομάδες της λίγκας.

Το ένα κομμάτι το έχει καταφέρει, κερδίζοντας το 2008 τον τίτλο με τους Σέλτικς και τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και με την ομάδα του Λος Άντζελες.

«Χρειάζομαι ακόμα ένα δαχτυλίδι. Θέλω να γίνω ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με τίτλο ως παίκτης της Βοστόνης και ως παίκτης του Λος Άντζελες», ήταν τα λόγια του.

Στο παρελθόν μόνο ένας έχει καταφέρει κάτι ανάλογο, όταν ο Κλάιντ Λοβελέτε πήρε τον τίτλο και με τις δύο ομάδες, ωστόσο η ομάδα των Λέικερς βρισκόταν στη Μινεάπολη και όχι στο Λ.Α.

Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την preseason (vid)

Θρήνος στους Μπλέιζερς, απεβίωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει να κάνει ιστορικό ρεκόρ ο Ρόντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.