NBA

«Δεν θέλουν να παίξουν με τον ΛεΜπρόν ο Λέοναρντ και ο Μπάτλερ»

Δεν θα έχουν πολλές υψηλού επιπέδου επιλογές όπως φαίνεται οι Λέικερς για το επόμενο καλοκαίρι
«Δεν θέλουν να παίξουν με τον ΛεΜπρόν ο Λέοναρντ και ο Μπάτλερ»

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους Λος Άντζελες Λέικερς το καλοκαίρι που θα μας έρθει, αφού λιγοστεύουν οι επιλογές των παικτών που θα μπορέσει η ομάδα να προσελκύσει.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι «λιμνάνθρωποι» είχαν σκοπό να κυνηγήσουν τις περιπτώσεις των Καουάι Λέοναρντ, Κλέι Τόμπσον και Τζίμι Μπάτλερ, ωστόσο κάτι τέτοιο πλέον παρουσιάζεται πολύ δύσκολο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η γνωστή ιστοσελίδα «The Ringer», οι δύο σταρ των Τορόντο Ράπτορς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν θέλουν να βρεθούν στην ίδια ομάδα με τον «Βασιλιά», ενώ ο Κλέι Τόμπσον θα είναι σχεδόν απίθανο να αποχωριστεί τους Γκόλντεν Στέιτ.

Έτσι οι επιλογές που απομένουν στην ομάδα του Λ.Α. θα είναι ένας εκ των Κέμπα Γουόκερ και Μίντλετον, που θα είναι free agent.

NBA 2018-2019: Το καλοκαίρι του ΛεΜπρόν και άλλες ιστορίες

Το σήμα του NBA το πιο εμπορικό στον κόσμο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Δεν θέλουν να παίξουν με τον ΛεΜπρόν ο Λέοναρντ και ο Μπάτλερ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.