NBA

Νίκες στην πρεμιέρα του NBA για Σέλτικς και Γκόλντεν Στέιτ (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του ΝΒΑ, αφού κέρδισαν με 105-87 τους Σίξερς, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς «λύγισαν» τους Θάντερ με 108-100. Μπόστον Σέλτικς- Φιλαδέλφεια Σίξερς 105-87 Στο ντέρμπι της Ανατολής οι  Σέλτικς αποδείχθηκαν ανώτεροι των Σίξερς και με ηγέτη τον Τζέισον Τέιτουμ πήραν τη νίκη με 105-87 στην πρεμιέρα της...
Νίκες στην πρεμιέρα του NBA για Σέλτικς και Γκόλντεν Στέιτ (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του ΝΒΑ, αφού κέρδισαν με 105-87 τους Σίξερς, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς «λύγισαν» τους Θάντερ με 108-100.

Μπόστον Σέλτικς- Φιλαδέλφεια Σίξερς 105-87

Στο ντέρμπι της Ανατολής οι  Σέλτικς αποδείχθηκαν ανώτεροι των Σίξερς και με ηγέτη τον Τζέισον Τέιτουμ πήραν τη νίκη με 105-87 στην πρεμιέρα της σεζόν.

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, θυμίζοντας τον παίκτη που θαύμασαν όλοι στα playoffs. Ο Μάρκους Μόρις ακολούθησε με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Τζέιλεν Μπράουν να προσφέρει 12 πόντους. Ο παίκτης που όλοι περίμεναν να δουν βέβαια ήταν ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο οποίος αν και “σκουριασμένος” είχε 10 πόντους στην επίσημη επιστροφή του στην δράση έπειτα από έναν χρόνο απουσίας από τα παρκέ λόγω του φρικιαστικού περσινού τραυματισμού του.

Για τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ είχε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Μπεν Σίμονς 19 πόντους, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ και ο Τζέι Τζέι Ρέντικ 16 πόντους. Κανένας άλλος παίκτης της Φιλαδέλφεια όμως δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων, σε μία βραδιά που όλοι θα θέλουν να ξεχάσουν άμεσα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9suH5yJnx94

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 108-100

Οι Ουόριορς ξεκίνησαν με το… δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ. Οι πρωταθλητές αρχικά ήταν ασταμάτητοι, μετά χαλάρωσαν υπερβολικά και τελικά έκαναν τα… απαραίτητα για να κερδίσουν με 108-100 τους μαχητικούς Θάντερ, που παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο ηγέτης των «πολεμιστών» είχε 32 πόντους (5/9 τρίποντα, 11/20 εντός πεδιάς), 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ) και ένα κρίσιμο γκολ-φάουλ όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 99-97, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κέβιν Ντουράν με 27 πόντους, προσθέτοντας 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Κλέι Τόμπσον είχε μάλλον μία… χαμηλή πτήση με 14 πόντους και μόλις 1/8 τρίποντα.

Από πλευράς των αξιόμαχων Σίτι Θάντερ, που παρουσιάστηκαν πιο… ομάδα σε σχέση με πέρυσι, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο μόλις για το πρώτο ματς της σεζόν, ο προσωρινός αντικαταστάτης του Ουέστμπρουκ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, Ντένις Σρέντερ είχε 21 πόντους με 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ 27 πόντους με μόλις 4/12 τρίποντα είχε ο Πολ Τζορτζ.

Έσπασε το… ρόδι η Γκραν Κανάρια, με Ντε Κολό η ΤΣΣΚΑ (αποτελέσματα, βαθμολογίες)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκες στην πρεμιέρα του NBA για Σέλτικς και Γκόλντεν Στέιτ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.