NBA

Αντετοκούνμπο: Συγκλονίζει ο Γιάννης με το γράμμα στον Θανάση (pic)

Το ρατσιστικό σχόλιο του Τάκη Τσουκαλά έφερε την απάντηση του άσου των Μπακς
Αντετοκούνμπο: Συγκλονίζει ο Γιάννης με το γράμμα στον Θανάση (pic)

Τα πρόσφατα ρατσιστικά σχόλια του Τάκη Τσουκαλά προς τον Θανάση Αντετοκούνμπο, με αφορμή το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, έφτασαν στα αυτιά του αδερφού του, Γιάννη.

Και ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς έγραψε μια συγκλονιστική επιστολή, στην οποία ζητά συγνώμη (!) από τον αδερφό του που τοποθετείτε δημόσια γι’ αυτό το περιστατικό, λέγοντας πως η οικογένειά τους είναι Ελληνο-νιγηριανοί και νοιώθουν περήφανοι γι’ αυτό, όπως και ότι πάντα θα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την πατρίδα τους, την Ελλάδα.

Ο Έλληνας άσος ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει χάσει τον ύπνο του εξαιτίας των όσων είπε ο Τσουκαλάς για τον αδερφό του και υπερασπίστηκε την καταγωγή του, ενώ θυμήθηκε και τον πατέρα του, λέγοντας πως θα… θύμωνε, αν δεν τοποθετούνταν ο ίδιος δημόσια.

Δείτε τι έγραψε ο Γιάννης:

«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω ότι αυτό που θα πω θα τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω σου και ξέρω ότι είναι κάτι που δεν θες. Αλλά είμαι σίγουρος πως άμα ήταν ο μπαμπάς εδώ, θα ήταν απογοητευμένος αν κρατήσω τη σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.

Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση, ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δε μπορώ να φανταστώ τι περνάνε οι άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι πάρα πολύ λυπημένος και απογοητευμένος. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για τη χώρα που μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Ελληνο-νηγιαριανοί και σε όποιον αρέσει. Και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας».

Ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετός κόντρα στον Γκασόλ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: Συγκλονίζει ο Γιάννης με το γράμμα στον Θανάση (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.