NBA

Οι Ρόκετς συνέτριψαν τους πρωταθλητές!

Η ομάδα του Χιούστον επικράτησε του Γκόλντεν Στέιτ με 107-86
Οι Ρόκετς συνέτριψαν τους πρωταθλητές!

Σε… κρίση είναι η ομάδα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που έχασε ένα ακόμη ματς και μάλιστα με συντριβή, από τους Χιούστον Ρόκετς (107-86).

Το κλίμα στην ομάδα των πρωταθλητών δεν ήταν καλό εξ αρχής καθώς ο Ντρέιμοντ Γκριν αποφάσισε να προσφύγει κατά της ομάδας του για το πρόστιμο των 120.000 που του επέβαλε, για τον καυγά του με τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Γκριν μπήκε στο ματς και έμεινε άποντος, με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, την ώρα που ο Ντουράντ είχε 20 πόντους και 5 ριμπάουντ. Όλη η ομάδα των Γουόριορς ήταν κακή, με τον Κλέι Τόμπσον να μένει στους 10 πόντους.

Για τους νικητής, ο Τζέιμς Χάρντεν με 27 πόντους, με τις απαραίτητες βοήθειες από Πολ (10π., 5ρ., 7 ασίστ), Καπέλα (10π., 10ρ.), Γκόρντον (17π.) και Ένις (19π.), έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς γνώρισαν άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά από τους Κλίπερς με 116-111, παρά τους 34 πόντους του ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν.

Η ομάδα του Λος Άντζελες είχε σε εξαιρετική κατάσταση και πάλι τον Λου Γουίλιαμς (23π.) και τον Μ. Χάρελ (14π., 6ρ., 5 ασίστ), που είναι το καλύτερο δίδυμο από τον πάγκο στην φετινή σεζόν ως τώρα.

Τα αποτελέσματα

Χιούστον – Γκόλντεν Στέιτ 107-86

Ντένβερ – Ατλάντα 138-93

Κλίπερς – Σαν Αντόνιο 116-111

Συμμετοχή ο Ντόρσεϊ, συντριβή για Χοκς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Ρόκετς συνέτριψαν τους πρωταθλητές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.