NBA

Σου Μπερντ: Νέο μέλος στη διοίκηση των Νάγκετς

Η Σου Μπερντ έγινε ακόμη μία γυναίκα, η οποία εισβάλλει στον κόσμο του ΝΒΑ. Οι Ντένβερ Νάγκετς ανακοίνωσαν την πρόσληψή της στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας, ως συνεργάτιδα στη λειτουργία των τμημάτων μπάσκετ, ενώ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο WNBA. Το… βιογραφικό της είναι πλούσιο. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα WNBA, όλα με τους Σιάτλ Στορμ,...
Σου Μπερντ: Νέο μέλος στη διοίκηση των Νάγκετς

Η Σου Μπερντ έγινε ακόμη μία γυναίκα, η οποία εισβάλλει στον κόσμο του ΝΒΑ.

Οι Ντένβερ Νάγκετς ανακοίνωσαν την πρόσληψή της στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας, ως συνεργάτιδα στη λειτουργία των τμημάτων μπάσκετ, ενώ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο WNBA.

Το… βιογραφικό της είναι πλούσιο. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα WNBA, όλα με τους Σιάτλ Στορμ, έχει υπάρξει 11 φορές All Star.

Αγωνίστηκε και στη Ρωσία, έχοντας στεφθεί πέντε φορές πρωταθλήτρια, τέσσερις φορές νικήτρια της Ευρωλίγκας Γυναικών. Παράλληλα, έχει και τέσσερα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, του Πεκίνου, του Λονδίνου και του Ρίο.

Γκριν σε Ντουράντ: «Φύγε, δεν σε χρειαζόμαστε»

Ο Μπαρνς έκανε δώρο προπόνηση με τον Κόμπι στα παιδιά του (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σου Μπερντ: Νέο μέλος στη διοίκηση των Νάγκετς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.