NBA

Ισοπεδωτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σικάγο Μπουλς (vid)

Μία ακόμα νίκη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς
Ισοπεδωτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σικάγο Μπουλς (vid)

Έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εξαιρετική βραδιά, οι Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησαν μεγάλη ανατροπή, γυρνώντας μία διαφορά 22 πόντων που είχαν οι Σικάγο Μπουλς και τελικώς κέρδισαν με 123-104.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ για ακόμη μία φορά ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του έχοντας, σε 32 λεπτά συμμετοχής 23 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Όμως δεν ήταν μόνος του, αφού είχε πολύτιμες βοήθειες από τον Έρικ Μπέντσο που σταμάτησε στους 25 πόντους με 6 ασίστ και φυσικά από τον Κρις Μίντλετον που πρόσθεσε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από την άλλη πλευρά, οι Μπουλς είχαν ως κορυφαίο τον Τζαμπάρι Πάρκερ με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ζακ ΛαΒίν έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, έχοντας 15 πόντους με μόλις 6/20 σουτ.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μιλγουόκι κατάφερε να βελτιώσει το ρεκόρ της σε 11-4 και βρίσκεται στην 2η θέση της Ανατολής, πίσω μόνο από τους Τορόντο Ράπτορς που έχουν ρεκόρ 12-4.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Mιλγουόκι Μπακς: Νοκ άουτ ο Χένσον

Γκριν σε Ντουράντ: «Φύγε, δεν σε χρειαζόμαστε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισοπεδωτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σικάγο Μπουλς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.