NBA

Ήττα για τους Γουόριορς και από τους Σπερς (vid)

Δεν μπορούν να συνέλθουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Ήττα για τους Γουόριορς και από τους Σπερς (vid)

Δεν λένε να συνέλθουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που γνώρισαν ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς με 104-92.

Οι πρωταθλητές που παρατάχθηκαν χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν και Στεφ Κάρι που είναι τραυματίες, βρισκόντουσαν πίσω σχεδόν καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να επιστρέψουν, δείχνοντας ότι όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην ομάδα τους έχουν επηρεάσει πολύ.

Ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε 26 πόντους με 10 ριμπάουντ, προσπαθώντας να οδηγήσει την ομάδα του, ενώ είχε πολύτιμες βοήθειες και από τον Κλέι Τόμπσον που σταμάτησε στους 25, ωστόσο δεν ήταν οι δύο τους αρκετοί για να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη μεριά, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και εκμεταλλεύτηκαν κάθε αδυναμία του αντιπάλου τους, χτυπώντας στρατηγικά και υπό την καθοδήγηση του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Όλντριτζ που έκανε νταμπλ-νταμπλ με 24 πόντους και 18 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλός παρουσιάστηκε και ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν που τελείωσε με 20 πόντους και 9 ασίστ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Ο Μαρκ Γκασόλ οδηγεί τους Μέμφις (vid)

Ο Μίτσελ Ντόνοβαν θυμήθηκε τα σχολικά χρόνια του (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήττα για τους Γουόριορς και από τους Σπερς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.